Calendare vechi si noi

In urma unei sugestii primite de la un utilizator am decis sa imbunatetesc vechiul gadget "Calendar ortodox" cu un link la un site cu traditii si obiceiuri romanesti de sarbatori. Intre timp mi-a venit ideea de a face un calendar si pentru greco-catolici (care se pare ca ii diferit fata de cel de la romano-catolici).

august 7, 2011 · Octavian Hasna

Mos Craciun a adus noi gadget-uri

La sfârșitul acestui an m-am apucat sa fac 2 gadget-uri utile: "Calendar ortodox" și "Horoscop zilnic". Pentru al doilea gadget am făcut 3 versiuni: o versiune de la zero (adică doar cu ce îmi ofera Google) și pentru celelalte 2 m-am folosit de funcționalitate "Badge" din Yahoo Pipes. Gadget-urile le poți vedea aici.

decembrie 22, 2010 · Octavian Hasna

Targul "Produs in Bucovina" la Cluj

decembrie 19, 2010 · Octavian Hasna

Curs si convertor valutar

M-am gândit să modific gadget-ul "Curs valutar" și să creez unul nou: "Curs și convertor valutar". Acest gadget îmbină cursul de schimb cu un convertor valutar care te ajută să calculezi mai rapid corespondența dintre valute. Per total gadget-ul se încarcă mai rapid și calculele pentru convertor se fac cu 4 zecimale exacte. Noul gadget îl poți vedea în acțiune aici.

iulie 5, 2010 · Octavian Hasna

Curs valutar 1.2

După o lungă perioadă de pauză am mai modificat acest gadget. Acum gadget-ul este mai compact și se redimensionează în funcție de numărul de monede alese. Gadget-ul îl poți vedea în acțiune aici.

mai 2, 2010 · Octavian Hasna